OM OSS
Stefan Broström
komradio

Carl Cardell
Svensk Byggradio AB är ett företag som riktar sig mot byggbranschen.

De två ägarna Carl Cardell och Stefan Broström har tillsammans många års erfarenhet av både bygg- och kommunikationsbranschen.
Carl Cardell har arbetat på Skanska Maskin AB med uthyrning av kommunikationsutrustning och mätinstrument mellan åren 2000-2010.
Stefan Broström har arbetat med radiokommunikation sedan 1986 och de två tillsammans besitter både lång erfarenhet och hög kompetens.

Hösten 2010 bildade vi tillsammans Svensk Byggradio AB för att kunna och ge bästa tänkbara service och lösningar till byggbranschen.
Med våra systerbolag Svensk Jaktradio AB och SVB Försäljning har vi samlat en mycket bred kompetens, vi har också egen verkstad och service avdelning som arbetar ner på komponentnivå.

Svensk byggradio AB jobbar mot enkel kommunikation på byggarbetsplatser. Vi erbjuder fullständig service från första tanke och framåt. Vi sköter tillståndssökande, programmering av frekvenser, service och underhåll, allt för att ni som kund skall kunna koncentrera er på ert arbete. Låt oss göra er kommunikation enkel!

//Svensk Byggradio


Besöksadress:
Planiavägen 11
131 54 Nacka

Tel: 08-41030505
Mobil: 0733-161410
E-mail: info@svenskbyggradio.se

Copyright © 2016 När du behöver hyra eller köpa komradio